Російські силовики затримують всіх активістів, які намагаються виступити проти політики путінського режиму.

Як повідомляють російські ЗМІ, за багаторазові порушення на мітингах і одиночний пікет підлогу будівлею ГУВС Москви на Петрівці, 38 затриманий активіст Ільдар Дадінью. Також тут затримали Сергія Ожіча. Їх відправили в ОВС Тверській.

На цьому ж місці, але пізніше, силовики затримали активісток Наталю Нетішинського і Віру Макарову, пізніше Євген Міщенко і Віра Муравйова. Їх теж - в ОВС Тверській.

Виявилися в руках силовиків активісти Партії прогресу Віталій Серуханов і Петро Проскуркин. Їх затримали біля станції Червоні ворота. Вони намагалися роздавати листівки на підтримку опозиціонера Олексія Навального. Обох - в ОВС Басманний.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що Росгвардія масово затримує активістів мітингу в центрі Москви - близько чотирьох десятків людей забрали до відділку поблизу Тріумфальної площі.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще