Російське представництво американської мережі швидкого харчування "Бургер Кінг" попросило президента України Петра Порошенка пустити на пісенний конкурс "Євробачення-2017" представницю Росії Юлію Самойлову.

За інформацією російських ЗМІ, "Бургер Кінг" надіслав до адміністрації Порошенка офіційний лист, а у разі згоди пообіцяв переказати до бюджету України до мільярда рублів.

Представники всесвітньої мережу назвали подібну ініціативу частиною благочинної акції у Росії.

Зазначимо, що Юлія Самойлова, яку Росія обрала представницею на "Євробаченні", незаконно в'їжджала до анексованого Росією Криму, через що СБУ заборонила їй в'їзд в Україну.

"Бургер Кінг" й раніше виступав зі схожими ініціативами. Фаст-фуд пропонував Ксенії Собчак по 100 млн рублів на рік, якщо вона назве сина Кінго, а футбольному клубу "Зеніт" одноразово допомогу у розмірі 500 млн рублів за виступи під назвою "Зеніт Бургер Кінг".

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Порошенко назвав провокацією обрання Росією Самойлової для "Євробачення".