Рішення британського прем’єр-міністра скасувати свій візит до Росії через останні події в Сирії неприємно зачепило депутатів. І хоча глава комітету російської Держдуми з міжнародних справ Леонід Слуцький заявив, що це не зіпсує відносин між двома країнами, що й так знаходяться на "низькому рівні", осад все ж залишився.

За інформацією кремлівських ЗМІ, чиновник навіть спробував пожартувати з цього приводу, зазначивши, що Джонсон поступився "пальмою першості" американському держсекретарю Рексу Тиллерсону в перемовинах з Кремлем.

"Так, напевно, надходять справжні джентльмени, коли не знають, що сказати", - зіронізував Слуцький.

На відмову Джонсона від візиту до Москви відреагували і в російському МЗС. Зокрема речниця відомства Марія Захарова заявила, що "західні колеги живуть в іншій реальності".

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", авіація сирійського диктатора Башара Асада знову нанесла удари по місту Хан-Шейхун, що незадовго до цього піддалося хімічній атаці.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще