Тіло Володимира Леніна повинне бути передане землі, як ховають усіх звичайних людей. Таку думку висловив глава відділу зовнішніх церковних зв'язків Московського патріархату митрополит Волоколамський Іларіон.

В інтерв’ю російським ЗМІ він заявив, що "муміфіковане тіло - релікт минулого".

Правда, суспільство спочатку повинне дійти згоди в питанні захоронення вождя світового пролетаріату, вважає священнослужитель.

"Ніхто не зацікавлений зараз у тому, щоб роз'ятрити старі рани, щоб розбурхати наше суспільство, щоб спровокувати розкол. Я б сказав, що ми з цими рішеннями запізнилися вже на чверть століття", - цитують видання митрополита.

Він мав на увазі, що поховати Леніна потрібно було ще тоді, коли в 1991 році з площі Дзержинського прибирали пам'ятник Дзержинському.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", поки ж що тіло Леніна знову перебальзамовують та збираються перевдягнути у новий костюм.