У російському дитсадку організували військовий клуб для дітей. Як повідомили російські ЗМІ, військово-патріотичний клуб "Резерв" створили у дитячому садку №115 в місті Череповець Вологодської області.

"Це клуб зі своїм статутом, логотипом, прапором і формою. Ми будемо спілкуватися з ветеранами, створимо музей, будемо проводити до 9 травня акції та заходи. Можливо, будуть навчання", - цитують ЗМІ завідуючу дитсадка.

Вона додала, що організація "Братство крапових беретів "Витязь" покаже дітям зброю і форму.

"У них є полігон, куди ми теж поїдемо. В планах у нас і марш-кидок: хочемо сходити в Макаринський гай з сухим пайком, там побігати, позмагатися, провести квест", - уточнила завідуюча.

За словами керівнички дитячого закладу, цей новостворений військово-патріотичний клуб орієнтований на дітей 5-7 років і покликаний стати своєрідним резервом російських військових.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

" Це пілотний проект, назва "Резерв" - символічна. Це резерв наших військових, підростаюче покоління".

Депутат Держдуми від "Єдиної Росії" на відкритті клубу заявив, що подібні центри будуть відкриватися на базі інших дитсадків і шкіл.

Що ж, схоже, що в Росії мають серйозний намір перетворити дитинство своїх малюків на війну.

Як повідомляв сайт Знай.ua, в Росії гот-канібал покінчив життя самогубством