Мер російського міста Красноуфимськ Вадим Артемьевскіх виступив на фіналі конкурсу жартів КВК та запропонував вшанувати жертв теракту у пітерському метро дивним чином.

На сцені перед сотнями глядачів російський політик висловив впевненість, що радісний сміх не дасть терористам відчути задоволення від скоєного.

"Але я вважаю, що сьогодні ми повинні запалити. І ми своїм запальним сміхом, напевно, присвятили цей КВН тим людям, які загинули", - заявив Артемьевскіх.

Зазначимо, що одна з дівчаток, яка стояла позаду мера на сцені, здається, зрозуміла абсурдність його слів.

Популярні новини зараз
Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

Артемьевскіх прокоментував свій виступ. Він повідомив, що лише хотів показати терористам, що їм не вдалось нікого залякати.

"Я ж не читав з папірця. Напевно, зараз я б ці слова не говорив. Поміняв би кілька слів в своєму виступі", - додав він.

Зазначимо, що теракт у метро Санкт-Петербургу стався 3 квітня. На перегоні між станціями "Технологічний інститут" та "Сінна площа" терористи активізували вибуховий пристрій, внаслідок чого загинули 14 осіб та ще півсотні отримали поранення.

Як повідомляв портал "Знай.ua", смертника, який влаштував теракт у пітерському метро, підірвали дистанційно.