Від сьогодні з 00:00 години Росія припинила виконання своїх зобов'язань за меморандумом про взаєморозуміння по Сирії.

Офіційну ноту з повідомленням про це військовому аташе при посольстві США в Москві вручили в Міноборони РФ, викликавши дипломата у відомство, передає РБК.

Інформацію оприлюднив офіційний представник Міноборони РФ генерал-майор Ігор Конашенков. Він заявив, що Пентагону офіційно повідомили про припинення роботи каналів гарячої лінії зв'язку із запобігання авіаінцидентів в Сирії, і спростував поширену західною пресою інформацію про те, що Міноборони Росії зберігає канали зв'язку з представниками Пентагону в рамках меморандуму.

Представник військового відомства США Мішель Балданца підтвердила, що вони вже отримали ноту від росіян про припинення співпраці, але не стала вдаватися в деталі.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua”, американське посольство в Москві попередbло співгромадян, котрі знаходяться на території Росії, про можливе посилення до них негативного ставлення через "політичний клімат" між двома країнами.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще