Російські політтехнолог Гліб Павловський упевнений, що серйозні зміни в Росії відбудуться в 2017 році.

У статті він відзначив, що не варто чекати 2018 року.

"Пастка була в тому, що людей довго змушували дивитися на неіснуючі рубежі - 2018 рік, потім 2024-й, - мовляв, треба дочекатися виборів, запрацює нова стратегія, почнеться оновлення. Але люди не чекатимуть. Політика починається, коли ви в неї входите негайно, сьогодні, зараз. Саме це сталося вчора", - прокоментував Павловський протести в Росії.

Активісти, які вийшли на протести, за словами Павловського - ровесники президентства Путіна. "У них немає і не може бути чіткого уявлення про інше життя", - зазначив фахівець.

Павловський вважає, що мітинги в російських містах - це серйозний дзвіночок для влади. "Швидше за це була вимога іншого життя: для тих, що вийшли, неприйнятний не тільки Медведєв, скільки ще 6 років президентства Путіна», - написав політтехнолог.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Крім того, на його думку, авторитет забороняючої сторони серйозно впав. А протести показали, що країна виглядає не так, як всім здавалося останнім часом.

Раніше "Знай.ua"повідомляв, що прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков назвав антиурядові акції, які проходять на території всієї країни, незаконними.