Сьогодні, 23 квітня, у Владивостоці відбулася масова ДТП, в якій "взяли участь" 12 автомобілів.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, 22-річна дівчина не впоралася з керуванням і врізалася в Toyota Harrier, припарковану на узбіччі і знесла дзеркало заднього виду. Слідом під роздачу потрапили Renault Koleos, потім Kia Morning: через декілька потужних ударів у машини відвалилося заднє колесо, тому вона стала некерованою, в результаті чого ще 9 автомобілів отримали "травми" різного ступеня. На щастя, ніхто не постраждав.

Приїхавши на місце пригоди, правоохоронці і медики встановили, що винуватиця ДТП була абсолютно тверезою, стаж водіння у неї 2 роки і за цей час вона жодного разу не порушувала ПДР. Як розповіла сама дівчина, вона їхала зі швидкістю 60-70 кілометрів на годину, як раптом на дорогу вискочила кішка. Щоб не задавити тварину, дівчина різко викрутила кермо ліворуч і не впоралася з керуванням.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як під Запоріжжям в ДТП загинуло троє людей, рятувальникам довелося вирізати тіла з знівеченої машини.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще