В Іркутській області 26-річна жінка вирішила заспокоїти чотиримісячного сина та напоїла його горілкою. Дитина померла від алкогольного отруєння.

Про це повідомили у Слідчому комітеті Росії.

Відомо, що горе-матір налила горілку у дитячу пляшечку з водою, адже син плакав. Організм дитини не витримав міцного алкогольного напою, лікарям не вдалося її врятувати.

Відомо, що у 26-річної жінки є ще дві малолітніх дитини. Її вже позбавили материнських прав. Вона перебуває на обліку в комісії у справах неповнолітніх.

Проти горе-матері відкрили кримінальну справу за статтею "Заподіяння смерті з необережності". Їй загрожує два роки за ґратами.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", у російському Новокузнецьку жінка наливала 9-річному сину пиво, горілку та самогон, щоб він був у гарному гуморі.