У підмосковному парку "Патріот" близько ста каскадерів взяли участь у реконструкції "Штурма Берліна" - військової операції радянської армії 25 квітня - 2 травня 1945 року.

За інформацією російських ЗМІ, до цього дійства приєдналось чимало військово-історичних клубів. На полігоні встановили кілька тисяч піротехнічних засобів для досягнення максимального ефекту подій 70-річної давнини.

Зазначимо, що російський канал організував онлайн-трансляцію реконструкції. Користувачі соцмереж з України здивовано та обурено відреагували на це дійство.

"Давайте запустимо в рекламу з орієнтацією на німців. Нехай посміються", - пишуть у Facebook.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", спікер Палати представників Конгресу США Пол Райан висловив впевненість у тому, що Росія втручалась у президентські вибори.