Напередодні Великодня російське командування "розщедрилося" і вирішило нарешті нагодувати власних голодних військових у Сирії.

Ті найманці, які ще кілька годин тому не випускали із рук зброї, тепер показово шеренгою пішли до церкви і отримали кожен по порції пасок.

Для того, щоб забезпечення провізією виглядало яскравіше, за традиціями Кремля, святкову випічку тисячами пакунків доставляли по повітрю – їх привезли літаками на авіаційну базу Хмеймім.

Користувачі одразу почали іронізувати з цього приводу: деякі натякають на те, що тільки тепер зрозуміли, який натовп російських солдатів знаходиться у Сирії.

Місцевий блогер Андрій Мальгін жартує, що навряд чи найманці будуть ділитися пасками із ісламістами.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Кілька тисяч пасок? Це ж на скільки російських військовослужбовців? Скільки їх там? Навряд чи будуть роздавати", - додав він.

Інші сміються над тим, що чергова військова таємниця розкрилася "на радість ЦРУ" з легкої подачі священників, які освятили привезену провізію.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що російського військового судитимуть за втрату зброї у Сирії.