Скандально відома російська телеведуча і журналістка Ксенія Собчак закликала уряд і президента Володимира Путіна припинити постійні дискусії з приводу того, на що гомосексуалісти мають право, а на що ні.

Також Собчак заявила, що не розуміє, чому питання про права геїв стало улюбленою темою для виступів на публіці. До того ж абсолютно очевидно, що варто владі один раз сказати "ні", і всі розмови тут же припиняться. Про це ведуча заявила в ефірі одного з російських телеканалів.

"Мені здається, необхідно дати зрозуміти, що геї - це більше не смішно. Це трагедія людей, що живуть у вкрай ворожому оточенні. Цих людей треба зрозуміти і прийняти. Держава ні в якому разі не повинна лізти в труси своїм громадянам", - заявила Собчак і додала, що гучні переслідування гомосексуалістів в Чечні - це не що інше, як "абсолютне середньовіччя".

Ще більше росіянку дивує поведінка Володимира Путіна, який допускає розходження подібних тенденцій, і це при тому, що глава держави сам неодноразово говорив, що працює з представниками сексуальних меншин і навіть нагороджує за сумлінно виконану роботу.

"Якщо ми хочемо бути високотехнологічною країною, з імпортозаміщенням, з ГЛОНАССОМ та іншими принадами цивілізації, ми, нарешті, повинні прислухатися до Фаїни Раневської і дати можливість людям розпоряджатися власною жо**ю. Навіть в Чечні. Де б то не було", - підсумувала журналістка.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Собчак звинуватила Путіна у вибуху в пітерському метро.