Секретна служба США просить збільшити фінансування. Охоронцям не вистачає коштів на охорону численних родичів президента Дональда Трампа.

І не дивно. Сімейство у республіканця дійсно величезна: дружина, п'ятеро дітей і вісім онуків. І дев'ятий - вже на підході! Середній син Трампа, Ерік, і його дружина Лара чекають появи на світ первістка, пише Washington Post.

У зв'язку з розширенням списку охоронюваних перших осіб, секретна служба просить виділити 60 мільйонів доларів.

Майже половина цієї суми - 26,8 мільйонів - піде на забезпечення безпеки Меланії, 10-річного Беррона і інших мешканців Трамп-тауер.

Перша леді поки не планує залишати Нью-Йорк - батьки вирішили не зривати молодшого сина з місця посеред навчального року. Однак вже влітку Меланія почне обживати Білий дім.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Решта 33,2 мільйона доларів підуть на витрати, пов'язані з поїздками президента і його оточення. Адже крім самого Трампа, агенти повинні супроводжувати ще й його дітей.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Трамп координував з Кремлем інформатакі на Клінтон.