Діти сирійського диктатора Башара Асада зайнялись вивченням російської мови, а школах її запровадили як другу мову з сьомого класу.

Про це повідомив посол Сирії в Росії Ріяд Хаддад під час виступу в Раді Федерації, передають російські ЗМІ. Він назвав це жестом "подяки за підтримку сирійського народу".

Хаддад додав, що у всіх університетах Сирії були відкриті кафедри вивчення російської мови. Асад, за його словами, навіть безоплатно виділив земельну ділянку поряд з Дамаском, де мають побудувати російську школу.

"Навіть багато сімей назвали своїх дітей Путіним. Не секрет, якщо я скажу, що діти президента зараз вчать російську", - розсипався в похвалах посол перед сенаторами РФ.

У Башара Асада троє дітей. Доньці Зейн Асад 13 років, а синам Каріму та Хафезу аль-Асаду – 15 та 12 років відповідно.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, російський військовий радник загинув у Сирії. Він займався підготовкою підрозділів сирійської армії.