Сім'ю дочки американського президента Дональда Трампа сусіди звинуватили в страшній неохайності: це доставляє масу незручностей.

Сім'я Іванки зовсім нещодавно переїхала до престижного району Вашингтона, і якщо спочатку оточуючі були в захваті від такого сусідства, то вже через декілька тижнів їх запал, м'яко кажучи, погас. Про це пише Associated Press.

Сусіди скаржаться, що моторошний безлад почався з самого першого дня їх новосілля: майже всю парковку зайняли Трампи, величезні сміттєві мішки валяються на узбіччі по декілька тижнів, а величезна кількість охорони, яка день і ніч стежить за всім і всіма, неймовірно дратує оточуючих.

Це вже не перший випадок, коли люди ділять вулицю зі знаменитими сусідами: неподалік жила сім'я Барака Обами після того, як вони виїхали з Білого дому. Навіть той факт, що для них в цілому кварталі перекрили дорожній рух, не змогло переплюнути Іванку Трамп і її чоловіка Джареда Кушнера.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що зять Дональда Трампа очолить Управління американської інновації.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще