Спроби президента США Дональда Трампа скасувати системи медичного страхування Obamacare вже кілька разів ні до чого не приводили, однак це не зупиняє американського лідера.

Про це він розповів Fox Business.

Президент знову спробує скасувати систему. Він запланував це до реформи податкового законодавства, яку він назвав "феноменальною". Трамп пояснив, чому не може залишити це питання. За його словами, Obamacare знаходиться в повному безладі, а в Штатах страхування не може працювати за таким принципом.

У разі затягування процесу скасування, президент планує зайнятися податками.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", указ щодо скасування системи медстрахування був першим, який підписав Трамп в якості президента США. На голосування це питання збиралися винести 24 березня.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще