Постійний представник США в ООН Ніккі Хейлі закликала бойкотувати ініціативу Генеральної асамблеї щодо заборони ядерної зброї.

За інформацією Politico, Хейлі заявила, що як матір та донька хоче бачити світ без ядерної зброї, але розуміє, що сьогодні це неможливо.

"Треба бути реалістами. Невже хтось вірити, що Північна Корея відмовиться від ядерної зброї за наказом ООН?", - заявила американський політик.

Зазначимо, що резолюцію ООН про заборону ядерної зброї бойкотують три десятка країн, в тому числі Китай та Росія. США проголосували проти включення цього питання до повістки роботи Генасамблеї.

За заборону ядерної зброї виступили близько сотні країн. Цю ідею також підтримали Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерреш, Папа Римський Франциск та десятки гуманітарних організацій.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", віце-президент США за часів Джорджа Буша Дік Чейні назвав втручання Росії в американськи вибори актом агресії.