Втручання Кремля у виборчий процес США розцінюється в деяких колах в якості акту агресії.

Відповідну заяву зробив колишній віце-президент США Дік Чейні на саміті ET Global Business, передає "Інтерфакс-Україна".

"Немає сумнівів у тому, що дуже серйозні зусилля були зроблені російським керівництвом, організаціями для значного втручання в наші основні фундаментальні демократичні процеси", - сказав Чейні.

Він вважає, що подібна поведінка з боку Кремля може проявитися пізніше, підкресливши більш ранні дії країни-агресора в Прибалтиці. Чейні заявив, що не можна недооцінювати ту вагу, яку приписують американці до спроб Кремля втручатися у внутрішньополітичні процеси.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", в США перенесли закриті засідання щодо втручання Кремля у вибори американського президента. Причиною назвали відсутність можливості бути присутнім у директора ФБР.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще