Сполучені Штати розпочали морські випробування новітнього авіаносця USS Gerald R. Ford – найбільшого на сьогоднішній день у своєму роді військового корабля.

"Дані морські випробування дають можливість вперше протестувати системи, компоненти та відсіки в морі", - розповіли у Військово-морському командуванні морських систем.

Перші кадри корабля нового покоління з'явилися на каналі в YouTube.

Старт випробувань відбувся 8 квітня в акваторії Ньюпорт-Ньюс, штат Вірджинія.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Найбільший у світі авіаносець США отримав новий дизайн за останні 40 років. Найближчими днями екіпаж та суднобудівники перевірять роботу багатьох ключових систем корабля.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", другий у світі "еко-винищувач" пройшов успішний випробування в Швеції. Літак заправили 100% біопаливом CHCJ-5, яке за якістю не поступається авіаційному JP-8.