Перша зустріч президента США Дональда Трампа і його російського колеги Володимира Путіна, швидше за все, відбудеться на саміті G20, який пройде у Гамбурзі 7-8 липня.

Про це в коментарі "Сегодня" розповів колишній посол США в Україні Стівен Пайфер.

"Я бачив повідомлення про можливу зустріч Трампа і Путіна в кінці травня, але наразі я вважаю, що перша зустріч Трампа і Путіна, швидше за все, відбудеться в липні на полях саміту G20", - зазначив він.

Що стосується якоїсь секретної угоди щодо України між главами держав, яку активно обговорюють у пресі, Пайфер не бачить причин для занепокоєння.

"Офіційні особи США усвідомлюють, що вони не можуть укласти угоду і змусити її діяти за спиною України. Незрозуміло, що США отримають у такій угоді. Більш того, американські офіційні особи розуміють, що певні принципи мають діяти; виступ держсекретаря Тіллерсона на зустрічі міністрів закордонних справ України і НАТО на початку квітня вніс ясність", - запевнив екс-посол США.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Путін зідзвониться з Трампом після переговорів з Меркель.