Влітку цього року російський президент Володимир Путін може вперше зустрітися із американським лідером Дональдом Трампом. Відповідну думку висловив політолог Андрій Сушенцов.

Про це повідомляє Politeka.

Він припускає, що швидше за все це може відбутися напередодні саміту G20, який запланований на липень.

За словами експерта, саме ця зустріч покаже, як далі розвиватимуться стосунки між Кремлем та Вашингтоном, які останнім часом суттєво погіршилися. Путін розраховує на те, що зможе змінити ситуацію на свою користь, але шанси для цього занадто низькі.

Нова адміністрація США, як стверджує Сушенцов, вже дала Росії кілька приводів для побоювань – зокрема, ракетний удар по сирійській базі.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Цим вчинком Трамп показав, що в рамках зовнішньої політики Америка "готова йти на експерименти і навіть жертвувати стосунками".

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Володимир Путін забезпечив російським громадянством українського соціолога Євгена Копатько, який свого часу надавав послуги колишнім регіоналам.