Якщо систему протиракетної оборони США в Польщі оснастять ракетами Tomahawk, то всі стратегічні об'єкти європейської частини Росії опиняться в небезпеці.

Про це заявив начальник Генерального штабу країни-агресора Валерій Герасимов.

Він зазначив, що розміщення протиракетної системи НАТО провокує збільшення напруженості в Європі.

За словами Герасимова, зараз форсуються роботи по розміщенню до 2018 року протиракет США в Польщі. На базі ПРО в Румунії розміщені універсальні пускові установки, які дозволяють запускати не лише протиракети, але й крилаті ракети Tomahawk.

Начальник російського Генштабу зазначив, що якщо такі установки з'являться в Польщі, то всі стратегічні об'єкти в європейській частині Росії опиняться під прицілом крилатих ракет. Це змусить Росію "забезпечити свою безпеку".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", литовські розвідники повідомили, що Росія постійно нарощує військові сили на кордоні з країнами Балтії. Крім того, вона продовжує зміцнюватися в Калінінградській області, де розгорнуті ракетні комплекси "Іскандер", корвети з крилатими ракетами "Калібр", берегові ракетні комплекси "Бал" і "Бастіон".