У Міністерстві закордонних справ України підтвердили затримання українських нелегалів у Великобританії.

Про це повідомляє посольство України в Британії в Twitter. Всі затримані мають українське громадянство.

"Британська прикордонна служба підтвердила затримання 30.04 біля міста Орфорд 7 громадян України під час нелегального перетину кордону Великобританії. Посольство продовжує вживати заходів для належного консульського супроводу цього інциденту з метою захисту прав громадян України", - розповіли подробиці в дипломатичному представництві України.

Віце-консул України в Британії Юлія Помазан пояснила, що особи затриманих встановили. Їх, за її словами, британська поліція відправить в міграційні центри. Там оформлять документи на депортацію.

Юлія Помазан додала, що капітана можуть притягнути до кримінальної відносності. Йому загрожує тюремне ув'язнення.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, берегова служба Великобританії затримала сімох нелегалів. Яхта з українцями на ьорту сіли на мілину і вони змушені були відправити сигнал лиха.