Володимир Путін настільки хоче поміняти думку Дональда Трампа щодо Сирії, що не гребує провокацією і шантажем, втім, ця схема підходить російському диктатору практично в будь-якому питанні.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook Олександр Бригинець, радник міністра інформаційної політики, депутат від БПП.

"Росія не допустила прийняття резолюції проти... атаки Асада. Але Трамп, який ще недавно говорив, що зміна Асада не першочергове завдання, тепер змінив свою позицію. Трамп знає, що домовитися з Путіним не зможе через багато обставин, в тому числі внутрішньополітичних", - написав Бригинець і додав, що Путін готовий загострювати ситуацію до максимуму в надії на те, що американський лідер злякається і піде на поступки.

Разом з тим, прихильник "руського міра" Єгор Холмогоров написав, що Трамп після того, як став президентом, фактично перестав складати враження людини, який може самостійно приймати рішення. "Здав Флінна. Здав Беннон. Здав скасування Обамакер. Зрікся від Ле Пен. Після першої ж елементарної провокації" переглянув "питання про лояльність Асаду. Здав "непредрешенчество" по Криму. Так йому не переобратися ... У нього скоро просто не стане друзів", - написав Холмогоров.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Дональд Трамп готовий взяти участь в переговорах по Донбасу.

Популярні новини зараз
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще