Радник російського президента Володимира Путіна Владислав Сурков прокоментував чутки навколо фотографії, що викликала чималий резонанс у соцмережах. Знімок політика спровокував масу пересудів стосовно його здоров’я. Користувачі навіть запідозрили, що він має онкологічне захворювання, бо виглядав змарнілим і виснаженим.

В інтерв’ю одному з російських видань Сурков запевнив, що з ним усе гаразд, він абсолютно здоровий, чого й іншим бажає.

Чиновник зазначив, що вражений "розмахом похоронної процесії" й отримав естетичне задоволення від читання присвячених йому некрологів.

"Головне в суспільної реакції - тотальне небайдужість. Чехов закликав боятися байдужих. А небайдужі можуть тільки радувати. Точніше, смішити", – заявив радник Путіна.

Що ж стосується змін у зовнішності, то тут Сурков пояснив, що це – нормальний процес.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Ходити все життя з одним і тим же виразом обличчя - це нудно і негігієнічно. Як носити, ніколи не знімаючи, якісь штани. Зміни неминучі. В тому числі, зміни на краще, які і потрібно культивувати. Мені здається, у мене це поки що виходить".

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", в адміністрації президента США Дональда Трампа збираються призначити нового спецпосланця для налагодження прямого дипломатичного каналу з помічником президента Росії Владиславом Сурковим