У Трампа не підтвердили можливість відкриття дипломатичного каналу з помічником Путіна та призначення спеціального посланця для переговорів з представниками Кремля стосовно українського питання.

Про це сказав офіційний представник президента США Дональда Трампа Шон Спайсер, - пишуть західні ЗМІ.

"У мене немає коментарів", - коротко відповів на питання журналістів Спайсер.

Нагадаємо, напередодні ЗМІ писали, що у Білому домі розглядають можливість створення спеціального представника для переговорів з помічником президента РФ Владиславом Сурковим щодо конфлікту на сході України.

Раніше подібними питаннями в адміністрації президента США займалась помічник держсекретаря по Європі та Євразії Вікторія Нуланд.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", Трамп скористається Сурковим для переговорів з Кремлем щодо України. Ідею відкриття дипломатичного каналу підтримала канцлер Німеччини Ангела Меркель