У Франції двоє поліцейських отримали поранення під час спецоперації із затримання підозрюваного в зв'язках з радикальними ісламістами.

Про це повідомляє AP, посилаючись на дані правоохоронців. Перестрілка сталася на французькому острові Реюньйон. Затриманого також підозрюють в пропаганді ідей тероризму.

"Поліція змогла затримати чоловіка і його матір, а також виявила зброю і матеріали для виготовлення вибухових речовин в його квартирі в місті Сен-Бенуа-де-ла-Реюньон", - розповіли в поліції деталі спецоперації.

Офіцерів поліції оперативно доставили в лікарню. Вони отримали легкі пораненнями і їх життя, за словам медиків, нічого не загрожує.

Затриманий вже давно перебував у полі зору правоохоронців. Його розшукували за пропаганду тероризму. Поліцейські розповіли, що чоловік діяв сам.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, французькій розвідці вдалося відшукати докази того, що проти мирного населення в Сирії режим Башара Асада застосував хімічну зброю.