Державний секретар США Рекс Тіллерсон прокоментував телефонну розмову між президентами США і Росії Дональдом Трампом і Володимиром Путіним.

Про це повідомляє "Укрінформ".

"Це був дуже конструктивний дзвінок. Двоє президентів провели дуже і дуже позитивну розмову і дуже детальний обмін думками", - заявив Тіллерсон.

Незважаючи на позитивну оцінку, глава зовнішньополітичного відомства поставився з недовірою на запевнення Путіна про зусилля в залагодженні конфлікту в Сирії. Він заявив: "подивимося, що буде далі".


Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", глави країн зателефонували 2 травня. Вони обговорили ситуацію в Сирії і на Корейському півострові. У Білому домі не повідомили, чи згадувалось українське питання в ході розмови.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

Це вже третя за рахунком розмова між президентами. Особисто вони ще не зустрічалися. Вперше вони зідзвонювалися 28 січня, обговоривши відносини між країнами. Другий раз - 4 квітня після теракту в метро Санкт-Петербурга. Трамп висловив співчуття.