Інформацію про те, що стосунки між першою подружньою парою США тріщать по швах, представники преси продовжують активно обговорювати, з кожним разом збираючи все більше і більше доказів.

За інформацією видання US Weekly, Меланія Трамп з кожним днем ​​все менше намагається приховати незадоволеність подружнім життям. Вони з чоловіком воліють перед сном не цілуватися, а розходитися по різних кімнатах. Інші джерела стверджують, що подружня пара спить в одній кімнаті, ось тільки як в готельному номері для бізнес-партнерів: в окремих ліжках.

Також наголошується, що Меланію абсолютно не приваблює жити життям першої леді країни: її не цікавить президентство чоловіка, вона не бажає відвідувати всі відповідні заходи. Чутки про серйозні розлади народилися практично відразу після церемонії інавгурації Дональда Трампа: Меланія виглядає абсолютно нещасною, намагається триматися від чоловіка осторонь і бере його за руку тільки для того, аби зробити хороший знімок.

Також наголошується, що фактично обов'язки першої леді Сполучених Штатів виконує старша дочка Трампа Іванка, яка супроводжує його на всі необхідні заходи, а Меланія навіть не захотіла переїхати в Білий дім, зробивши вибір на користь Нью-Йоркського життя поруч з сином.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що у Іванки Трамп з'явився власний офіс з Білому домі.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще