Президента США Дональда Трампа здивував і розчарував провал законопроекту про реформу медичної системи в Палаті представників Конгресу. Саме глава Білого дому був автором законодавчої ініціативи.

Про це повідомляє DW. У провалі законопроекту важливу роль зіграли представники Республіканської партії, які виступили проти нього. Але Трамп втішив себе тим, що не відчуває себе зрадженим через позицію соратників.

"Ні, мене не зрадили. Вони є моїми друзями. Я розчарований, тому що ми могли б це отримати (проголосований законопроект - ред.). Тому я розчарований. Я дещо здивований, чесно кажучи", - заявив президент.

Трампа додав, що провал його не зупинить і він планує підготувати "кращий законопроект" у сфері реформування системи медичного забезпечення. У попередній редакції, за його словами, деякі пункти йому "не особливо подобалися".

Трамп наголосив, що найкращим варіантом в цій ситуації була б спільна позиція обох партій. Це дозволило б створити справжню систему медичного забезпечення.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, Конгрес відмовився скасовувати пакет реформ Obamacare, який впровадив екс-президент Барак Обама.