У Словаччині правоохоронці отримають машину-трансформера, яка допоможе розганяти учасників мітингів в країні.

Про це повідомляє Gizmodo. Спецмашину розробила компанія Bozena Security Systems. Основою для неї став звичайний навантажувач.

Машина отримала назву Bozena Riot. Транспортний засіб поліцейських складається з трьох частин: сам транспортер, величезного металевого щита і цистерни з водою. Вага металевого щита сягає трьох тонн. Він транспортується в складеному вигляді і розкладається для блокування вулиці й прикриття поліцейських.

Щит має кілька отворів для стрільби з травматичної зброї. На борту машини встановлені кілька камер, щоб відстежувати периметр. Також Bozena Riot оснащений двома водометами.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, Росгвардія планує розширити свій арсенал новими видами зброї на тлі зростання протестних настроїв країні.