Фото: EPA

Прес-секретар Білого дому Шон Спайсер спробував "відбілити обличчя" президента США Дональда Трампа щодо зв'язків з Росією.

З відповідною заявою він виступив на прес-конференції, відповідаючи на запитання сенатора Ліндсі Грема, передає "Укрінформ".

"Не має ніякого бізнесу в Росії. Він не має жодних зв'язків з Росією", - заявив Спайсер.

Він зазначив, що в Білому домі готують на питання Грема про зв'язки глави країни з Кремлем офіційну відповідь. Для цих цілей вже притягнута юридична компанія.

Популярні новини зараз
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", за кілька годин до цього Білий дім оприлюднив інформацію про звільнення голови ФБР Джеймса Комі, який розслідував дане питання. Спайсер офіційно підтвердив це в інтерв'ю журналістам. Про причини раптового зміщення з посади нічого невідомо.