Депутат Держдуми від Кузбасу Антон Горелкін виступив з ініціативою заборонити популярне у Росії шоу "Пусть говорят" з Андрієм Малаховим. Таким чином він хоче захистити дітей від негативного впливу.

За інформацією російських ЗМІ, заборонити шоу Горелкін пропонує в рамках законопроекту про захист дітей від сексуальних злочинів. На його думку, у програмі цинічно обговорюють злочини проти неповнолітніх.

"Коли мова йде про захист дітей від будь-якого роду збоченців-нелюдів - ніякі компроміси не допустимі", - заявив депутат.

Відомо, що до кінця місяця повинні представити перший варіант законопроекту. Над ним працюють педагоги, психологи, представники МВС, психіатри та педагоги. Законопроект передбачає більш жорстку відповідальність за примушування неповнолітніх до сексу через інтернет.

Шоу "Пусть Говорят" транслюють на російському телебаченні з 2001 року. В останніх випусках обговорювали зґвалтування неповнолітньої Діани Шуригіної, через що 21-річного хлопця посадили на три роки. Головна героїня стала популярною у мережі після виходу програми в ефір.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Шуригіна назвала своє зґвалтування "щасливим випадком", завдяки якому вона стала популярною.