Сьогодні вранці, 30 березня, в московському аеропорту Домодєдово сталася жахлива трагедія: пожежна машина влетіла в групу пішоходів.

Як повідомляють місцеві правоохоронні органи, в результаті одна людина загинула, а четверо госпіталізовано з важкими травмами. Двоє знаходяться в реанімації, медики оцінюють їх стан як критичний. Ще двоє людей відбулися травмами середньої тяжкості, їх теж відвезли до лікарні.

На місце події приїхали правоохоронці і медики. Зовні обстеживши водія пожежної машини, лікарі діагностували алкогольне сп'яніння. Чоловік почав доводити протилежне, але це його не врятувало від проведення експертизи.

За попередніми даними поліції, під час водіння у водія різко погіршилося самопочуття і на якийсь час він втратив контроль над ситуацією.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як на Гаїті автобус на повному ходу врізався у натовп, величезна кількість людей загинула.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще