Переслідування та убивство людей нетрадиційної сексуальної орієнтації у Чечні не здивували і тим більше не обурили місцевих правозахисників. Навпаки, до подібного тут ставляться "з розумінням".

Про це заявила член Ради при голові Чечні з розвитку громадянського суспільства і прав людини Хеда Саратова, коментуючи матеріал "Нової газети", передають російські ЗМІ.

За її словами,гомосексуалізм суперечить традиційним цінностям і традиціям жителів республіки, і є "навіть страшнішим за війну", бо розкладає суспільство.

"Я запевняю вас, в нашому чеченському суспільстві людина, яка поважає себе, традиції і звичаї, вона сама буде без будь-яких структур переслідувати і робити все, щоб таких людей серед нас не було", – наголосила Саратова.

Вона додала, що "навіть крайній захід до таких людей" місцева спільнота не засудить, а родичі гомосексуаліста, навіть якщо того уб’ють, робитимуть усе, аби це не вийшло за межі родини.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у Чечні влаштували облави на чоловіків,котрих підозрюють у нетрадиційній сексуальній орієнтації. Є повідомлення про те, що декого з них уже вбили.