У Кенії пасажирський автобус зіткнувся з вантажівкою. Десятки людей загинули в результаті дорожньо-транспортної пригоди.

Про це повідомляє Standard Media. Аварія сталася на одній з ділянок траси Момбаса-Найробі. Автобус перевізника Buscar Company протаранив в лоб вантажівку, що перевозила цистерну з нафтопродуктами.

У поліції розповіли, що в результаті зіткнення загинули 27 осіб. Ще кілька пасажирів отримали травми різної складності. Один з правоохоронців пояснив, що автобус прямував рейсом до Момбаси і раптово виїхав на смугу зустрічного руху. Він намагався обігнати кілька автомобілів, але не встиг зреагувати і влетів у вантажівку.

Зазначається, що трагічна аварія стала найбільшою в Кенії за останні кілька років.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в Чилі стався потужний землетрус, а сила підземних поштовхів сягала 7,1 бала. Осередок залягав на глибині 10 км.