Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив під час прес-конференції, що Москва проти того, щоб США застосовували силу проти КНДР.

За інформацією російських ЗМІ, Лавров прокоментував сьогоднішню заяву віце-президента США Майка Пенса про готовність у разі необхідності до удару. Голова російського МЗС назвав цей шлях "ризикованим".

"Ми не вітаємо ядерно-ракетні дії Пхеньяна з порушенням резолюцій Радбезу ООН, але це не означає, що можна таким самим чином порушувати міжнародне право, застосовуючи силу", - заявив Лавров.

Він також висловив сподівання, що президент США Дональд Трамп "виконуватиме передвиборні наміри" та "не застосовуватиме однобічних дій, як у Сирії".

Як повідомляв портал "Знай.ua", російські журналісти злітали до Пхеньяну на парад, після чого впродовж кількох годин не могли сісти на літак до Владивосток.

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще