У Мексиці невідомі викрали пікап Nissan NP, який перевозив у захищеному контейнері радіоактивний матеріал іридій-192.

Про це повідомляє El Sol de México, посилаючись на дані національної аварійно-рятувальної служби. В дев'яти штатах країни оголосили тривогу через крадіжку контейнеру. На його пошуки направили всі сили правоохоронців.

Тривогу оголосили у штатах Халіско, Коліма, Наяріт, Аґуаскальєнтес, Гуанахуато, Мічоакан Сан-Луїс-Потосі, Дуранго і Закатекас. Контейнер, який належав компанії Tecnología No Destructiva, викрали у штаті Халіско.

Представники фірми наголосили, що матеріал може бути надзвичайно небезпечним для здоров'я, якщо його намагатимуться дістати з контейнера. Влада країни попередила населення про небезпеку й закликала дотримуватися особливих заходів безпеки у разі його виявлення.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, США запровадили санкції проти сирійських наукових співробітників, які займалися розробкою та виготовлення зброї масового знищення для режиму диктатора Башара Асада.

Популярні новини зараз
Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще