Фотографія палкого прихильника російського президента Володимира Путіна, який сьогодні на антикорупційному мітингу в Москві хвацько допомагав поліцейським затримувати учасників акції, облетіла соцмережі.

"У такому ось прикиді чувак допомагає поліції в Москві пакувати мітингувальників в автозаки. Патріот. Він і є справжнє обличчя Росії ..." – написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook український політтехнолог Олексій Голобуцький.

Якщо уважно придивитися до знімку, то можна помітити, що в чоловіка на куртці красується зображення Путіна верх на ведмеді, а на шапці великими літерами написане слово "Росія".

Коментатори не поскупилися на сарказм, обговорюючи фотографію: "Результат багаторічного генетичного відбору в цій країні", "Чимось на актора Охлобистіна схожий", "Це російський ті тушка" тощо.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", учасників антикорупційного мітингу в Москві, ініційованого опозиціонером Олексієм Навальним, масово заарештовують. Самого політика відправили під адміністративний арешт і залишили в поліції до суду, що відбудеться завтра.