У Москві силовики проводять масові затримання активістів, які виступають проти путінського режиму.

Відео затримання опублікував в мережі один з російських телеканалів.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що 2 квітня вже затримано близько 40 осіб. У правоохоронних органах заявляють, що всі затримані представляють націоналістичні рухи, також їх звинувачують в спробі провести несанкціоновану акцію.

Московська поліція повідомляє про 29 затриманих. На всіх силовики складуть адміністративні протоколи за порушення громадського порядку.

Фотограф Євген Фельдман в соцмережі написав, що затриманих на Тріумфальній площі - мінімум 20 осіб, на Манежній - п'ять.

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа
Показати ще

Також російські ЗМІ повідомляють, що кілька людей затримали в Челябінську. Також в Санкт-Петербурзі правоохоронці заарештували учасників "прогулянки опозиції".

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що Росгвардія масово затримує активістів мітингу в центрі Москви - близько чотирьох десятків людей забрали до відділку поблизу Тріумфальної площі.