У центрі Москви проходить акція солідарності в пам'ять про загиблих мешканців Санкт-Петербуга під час вибухів у метро, які прогриміли 3 квітня. На Маніжній площі збираються тисяч людей, в руках тримають плакати з гаслом "Пітер – ми з тобою!".

Міська влада Москви заявила, що мітинг не носить політичний характер, а офіційним організатором є Московська федерація профсоюзів.

Хоча ЗМІ пишуть, що організація акції пам'яті в столиці супроводжувалася скандалами. В соцмережах люди публікують фотота говорять, що і сьогодні в мережі бачили оголошення про платну участь в митингу, за яку пропонували 400 рублів.

Проте самі організатори від цих заяв відхрещуються, проте й не коментують, як у найкоротші терміни вдалося зібрати такий натовп.

Зазначається, що подібні акції вже пройшли у Владивостоці, а також планується провестив самому Санкт-Петербурзі.

Популярні новини зараз
Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

За даними російських ЗМІ, Кремль доручив регіонам зібрати 8 квітня мітинги проти тероризму, "особливо там, де пройшли акції протесту" 26 березня. У Москві цю інформацію не підтверджують. Проте в деяких регіонах Росії акції солідарності заплановані на суботу, 8 квітня.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", Ейфелева вежа згасла в пам'ять про загиблих росіян.