У Португалії легкомоторний літак, що прямував до Марселю, рухнув на магазин у передмісті Ліссабона. В мережі з'явилося відео з місця катастрофи.

Аварія сталась сьогодні вранці, 17 квітня, - повідомляє Publico.

Як розповіли свідки, повітряне судно вибухнуло у повітрі та рухнуло біля супермаркета Lidl. За попередньою інформацією, відомо про п’ятьох жертв: загинув пілот, три пасажири літака та один місцевий мешканець, якого накрило уламками. Також четверо людей отримали травми.

До місця катастрофи прибув президент Марсело Ребелу ді Соза.

Зараз на місці працюють спецслужби, які вивчають усі деталі трагедії. Відомо, що літак мав швейцарську реєстрацію та летів до столиці Португалії.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", у трьох аеропортах Індії введено режим підвищеної небезпеки через підозру про захоплення літаків.