Кремль не видавав наказів щодо організації мітингів по всій країні, на яких мали б протестувати проти тероризму.

Про це повідомив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, передають російські ЗМІ. Він розповів, що до нього не надходило жодної інформації про підготовку громадських акцій.

«Мені невідомо про якісь сигнали з Кремля, тим більше, вони не потрібні», - наголосив Пєсков.

Раніше російські журналісти, посилаючись на джерела в оточенні президента РФ, розповіли про підготовку мітингів проти тероризму в країні. Вони заплановані на 8 квітня і повинні охопити всі великі російські міста, особливо ті, де люди протестували проти корупції у владі.

Губернатори, за словами журналістів, отримали по телефону розпорядження зібрати масовку для мітингів. Основою для неї повинні стати працівники бюджетної сфери. На акціях повинні бути присутніми 4-4,5 тисячі людей.

Популярні новини зараз
Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, російський політик заявив, що теракти в метро Санкт-Петербурга організувала ФСБ по указу президента РФ Володимира Путіна. Це зробили з метою відвернути увагу росіян від масових заворушень у країні.