Російські державні телеканали ніхто не обмежував в інформації щодо антикорупційних мітингів.

Про це заявив прес-секретар президента країни-агресора Дмитро Пєсков.

Зазначимо, вчора, 26 березня, федеральні канали не висвітлювали мітинги проти "імперії Медведєва", організовані російським опозиційним політиком Олексієм Навальним.

Пєсков підкреслив, що Кремль не формує редакційну політику телеканалів. Вони самі вирішують, що показувати, обираючи найбільш важливі і значущі події.

Речник Кремля також додав, що люди всіх російських міст жлдгим чином не обмежені в доступі до інформації. В сучасному світі є безліч інших способів її отримати, тому говорити про якісь обмеження неправомірно.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", у неділю, 26 березня, Росію охопили масові антикорупційні мітинги. В одній лише Москві на вулиці вийшли близько 30 тисяч людей. У Санкт-Петербурзі – 5-10 тисяч.

В інших 82 містах ще близько 30 тисяч.

Багатьох протестувальників затримували. Їх оформляли за порушення порядку організації або проведення зборів, мітингу, демонстрації, ходи або пікетування. Їм загрожує штраф до 20 тисяч рублів.