Акції протесту у Росії проти корупції у владі переросли у масові мітинги – у сотнях міст основні вулиці заполонили активісти, які вимагають розслідувати діяльність прем'єр-міністра Дмитра Медведєва.

Попри резонансне становище, центральні російські канали не вважають за потрібне висвітлити ці зібрання – з екранів телебачення жодної інформації про протести не було.

Єдиними, хто публікує хоча б якісь дані, виявилися самі учасники та випадкові перехожі, які розміщують фото та коментарі у соціальних мережах.

За словами очевидців, у деяких містах місцева влада знала про подібні акції, але в більшості випадків свою ініціативу активісти не розкривали. Вони обурені тим, що ніхто із представників російських ЗМІ не взявся розповісти про це в ефірі.

Найбільше громадян зібралося на центральних вулицях Оренбурга, Білгорода,Тамбова, а пізніше – протестувальники вийшли на площі у Петербурзі та Москві.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що росіяни влаштували масові мітинги проти корупційної діяльності Дмитра Медведєва.