У Росії вантажний потяг зніс переповнений шкільний автобус. В результаті дорожньо-транспортної пригоди є загиблі та травмовані.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Пригода сталась в Омській області Нововаршавському районі.

"Водій автомобіля "Газель", що перевозив групу дітей, виїхав на заборонний сигнал світлофора, допустивши зіткнення з проходять вантажним поїздом. При цьому світлова та звукова сигналізація знаходяться в справному стані", - заявили представники Західно-Сибірської залізниці.

За попередньою інформацією, в ДТП загинули двоє дорослих, що їхали в мікроавтобусі. Це супроводжуючий школярів та водій. Одну травмовану дитину госпіталізували.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Зараз на місці працюють правоохоронці та з'ясовують усі подробиці.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", на трасі Київ-Одеса в коржик розбилася фура, яка протаранила Renault Magnum. Водій загинув, його затиснуло між машинами.