Сьогодні, 25 квітня, в американському штаті Арканзас стратили відразу двох чоловік тільки тому, що у смертельного препарату термін придатності добігав кінця.

Як повідомили місцеві ЗМІ, страти відбулися з різницею всього в три години: спочатку в інший світ відійшов Джек Харольд, а слідом за ним Марсель Уейн Вільямс, яких визнали винними у вбивствах. Влада штату повідомила, що до кінця квітня збираються стратити ще вісім осіб.

Радикальне рішення пояснили тим, що у смертельної ін'єкції закінчується термін зберігання. Доводи адвокатів, що це пряме порушення закону, місцевих чиновників не дуже бентежить: скасовувати вироки ніхто не збирається.

План почали здійснювати 21 квітня: тоді стратили Діделу Лі. Юристи наполягають: це кричущий злочин проти закону, оскільки через терміни, що піджимають, їхньому підзахисному не вистачило часу, щоб провести ДНК-експертизу, але ж вона могла довести його невинність.

Інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, як в "ДНР" тамтешній "суд" стратив неугодного суддю.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще