Підозрюваного у скоєнні наїзду вантажівки на натовп людей у Стокгольмі затримали правоохоронці. Про це повідомив глава шведського уряду Стефан Левен.

За інформацією "Шведського радіо", ім’я затриманого поки що не розголошується.

Очевидці розповіли, що вантажівка на великій швидкості в’їхала в натовп людей, які прогулювалися по Дроттнінггатан - головній пішохідній вулиці Стокгольма. Машина зупинилася тільки після того, як врізалася в вітрину одного з магазинів. За даними правоохоронців, загинули щонайменше троє людей, ще не менше восьми поранені.

Поліція кваліфікувала інцидент як терористичний акт. На думку експертів, "почерк" злочину схожий з методами групування "Ісламська держава", але говорити, що це їх рук справа, поки що зарано.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", кілька свідків трагедії стверджують, що бачили людину зі зброєю.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Після теракту поліція Стокгольма призупинила залізничне сполучення столиці Швеції з іншими містами країни і закрила метро міста.