Російські пропагандисти часто допускаються промахів у своїх "емоційних промовах" в ефірі. Втім, цього разу московський кореспондент перевершив у цинічності навіть своїх колег.

На мітингу "Пітер, ми з тобою" у пам'ять про жертв теракту у підземці, Станіслав Натанзон намагався як міг замінити банальні фрази підтримки, а натомість – став антигероєм мережі.

Почав трансляцію у кращих традиціях російських медіа: згадав і про сум, і про пам'ятний вечір і про жертв вибуху, але потім у кореспондента забракло завчених слів – напевно загубив інструкцію.

Натомість журналіст заявив, що розділяти горе разом "веселіше", хоча чи доцільно згадувати радість у такі хвилини, вочевидь, не замислився.

Ролик з його участю швидко став популярним серед користувачів – всі дивуються такій поведінці і невмінню Натанзона висвітлити подію без чергового "ляпу".

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у підземці Санкт-Петербурга прогримів потужний вибух.